Ethereumille rakennettu uusi salaustekniikka purkautuu 500 000 000 dollarin markkina-arvotunteihin lanseerauksen jälkeen

Vuonna 2017 suunniteltu suhteellisen tuntematon salaustekniikka vain näki sen markkina-arvon nousevan yli 500 miljoonaan dollariin alle 48 tunnissa käynnistämisen jälkeen.

Graafi (GRT) on Ethereum-pohjainen indeksointiprotokolla, jonka avulla käyttäjät voivat kysellä tietoja lohkoketjusta hajautetusti. Ennen The Graphin olemassaoloa tiimien oli erittäin vaikeaa saada korkealaatuista tietoa lohkoketjusta.

”Ennen The Graphia tiimien oli kehitettävä ja käytettävä omia indeksointipalvelimia. Tämä vaati merkittäviä suunnittelu- ja laitteistoresursseja ja hajosi hajauttamisen edellyttämät tärkeät turvaominaisuudet. „

Web 3.0: n Googleksi kutsuttu Graafi perustuu yksilöiden verkostoon, jotta kuluttajat tai loppukäyttäjät voivat käyttää tehokkaasti blockchain-tietoja. Indeksoijat ovat solmuoperaattoreita, jotka panostavat GRT: hen tarjoamaan palveluja, kuten indeksointi ja kyselyjen käsittely. Ne tuottavat tuloja kyselymaksuista bruttorekisteritonnina.

Delegaattorit ovat henkilöitä, jotka eivät halua käyttää solmuja, mutta voivat silti myötävaikuttaa verkon turvallisuuteen panostamalla GRT: tä indeksoijan puolesta. Palveluistaan he ansaitsevat osan indeksointipalkkioista.

Kuraattorit ovat yleensä kehittäjiä, jotka käyttävät GRT: tä ilmoittaakseen indeksoijille, mitkä API: t tai alikaaviot tulisi indeksoida protokollan avulla.

Graafin tekniikkaa käytetään jo huippuluokan hajautetun rahoituksen (DeFi) hankkeisiin, mukaan lukien hajautettu vaihto Uniswap (UNI), johdannaisten kaupankäyntialusta Synthetix (SNX) ja lainanantoprotokolla Aave.

Tunnin kuluttua 18. joulukuuta käynnistymisestä GRT: n markkina-arvo nousi 165 miljoonasta 521 miljoonaan dollariin 19. joulukuuta. Hinnan suhteen GRT nousi nousuun 0,135 dollarista laukaisupäivänä jopa 0,569 dollariin 19. joulukuuta, mikä tarkoittaa yli 321 prosentin nousua 48 tunnin jaksossa.

Näkyvä salausanalyytikko ja kauppias Josh Rager kertoo jo 94700 seuraajalleen, että heidän tulisi seurata tarkasti GRT: tä.

”Kiinnitä huomiota GRT: hen. DeFi + todellinen toimiva tuote. Monet eivät ymmärrä GRT: tä tai sitä, että Uniswap toimii tällä hetkellä The Graphilla. Jo listattu huippupörsseihin – GRT: n potentiaali on helppo nähdä suurena DeFi-soittimena. „

Flare jakaa 45827728412 kipinämerkkiä XRP-haltijoille

 

Ripple-tukema salauksen käynnistys Flare seuraa, kuinka monta Spark-tunnusta se laskee XRP-sijoittajille vuoden 2021 ensimmäisellä puoliskolla.

Tunnus on osa uutta älykästä sopimusekosysteemiä, joka on suunniteltu tuomaan Ethereum-tyyppiset toiminnot XRP Ledgeriin.

Sen jälkeen kun otit otoksen XRP Ledgeristä viime viikolla kaikkien elinkelpoisten tilien määrittämiseksi, yritys on käynyt läpi tuloksia selvittääkseen, kuinka monta merkkiä se jakaa.

Suoritettuaan matematiikan ja sulkenut Spark-merkit salausvaihdoista, jotka päättivät olla tukematta maapalloa, Flare sanoo laskevansa XRP-omistajille yhteensä 45 827 728 412 merkkiä.

Flare korostaa, että se ei anna Spark-tunnuksia Ripplelle, jolla on noin 54172 271 587 XRP julkaisuhetkellä.

Flare antaa kuitenkin Spark-rahakkeita XRP-tileille, jotka on omistettu Ripple-perustajan Chris Larsenin perustamalle hyväntekeväisyysjärjestölle Rippleworks.

Varat jaetaan nopeudella 1 XRP – 1,0073 Spark.

Tulevaa ilmapisaraa tukee kymmeniä kryptovaluutanvaihtoa, ja sen on määrä tapahtua ensi vuoden alussa, kun Flare-verkko on käynnissä.

CoinTrackerin verostrategiapäällikön mukaan lentorata aiheuttaa verovelvollisuuden Yhdysvaltain kansalaisille.