De siste Bitcoin-undersøkelsesresultatene foreslår at de fleste brukere er hodlere

En ny bitcoin-relatert undersøkelse utført av mangeårige kryptoskeptiker Peter Schiff antyder at folk flest på kryptområdet er hodler , eller rettere sagt folk som ønsker å beholde Bitcoin Evolution på lang sikt i stedet for å gi opp for tidlig.

Bitcoin har blitt mye mer populært

Undersøkelsen som ble utført spurte deltakerne om de var villige til å gi opp myntene sine eller selge dem gitt prisen på bitcoin holdt seg under $ 10.000-merket. Overraskende 58 prosent – godt over halvveis – sa „nei“ og kommenterte at de ville „heller dø“ enn å selge bitcoin så lenge valutas pris forble under det fem-sifrede området.

Totalt ga mer enn 28 000 deltakere svarene på undersøkelsen. Omtrent 15 prosent av deltakerne sa at de ville gi bitcoin omtrent 12 måneder til før de bestemte seg for å selge. Rundt 14 prosent sa at de ville gi valutaen i syv år til å bestemme seg for hvor den ville gå før de ga seg, mens ytterligere 13 prosent sa at de ville gi bitcoin ytterligere ti år.

Resten sa at de ville vente „til slutten“, så å si, før de gikk av med sin digitale valuta.

Undersøkelsen er spennende av mange grunner. For det første antyder det at det er flere bitcoin-troende enn ikke-troende på dette tidspunktet. Valutaen har vært under gransking gjennom årene som enkle „internettpenger.“ Noe som er rent spekulativt, og noe som aldri vil ha samme økonomiske status som kontanter eller kredittkort.

Valutaen har til og med blitt angrepet av ledende personer som den nåværende USAs president Donald Trump, som i en sperring av tweets i fjor uttalte at han ikke stolte på bitcoin eller noe som var „basert på tynn luft“, og at han fremdeles foretrakk kontanter over den digitale valutaen.

Resultatene fra undersøkelsen viser at de fleste tror på bitcoin og vil gå til gravene sine med uendrede tanker angående statusen på krypto- og finansområdet.

Godt å se at folk tar BTC på alvor

Det andre spennende med undersøkelsen er at den ble utført av Peter Schiff. Schiff har lenge vært anti-krypto, og twitret i slutten av mars at alle som valgte bitcoin fremfor noe som gull var en komplett “tosk.” Det faktum at så mange av hans tilhengere ville velge å gå imot hans tro som det, tyder på at kanskje Schiff tar feil angående valutas status i det økonomiske spekteret.

Eiendommen har kommet langt i sin korte, men likevel betydningsfulle historie. Bitcoin er bare rundt 12 år gammel, men den har allerede rukket å ha stor innvirkning på det monetære rommet. Det aksepteres for tiden som en betalingsmåte for varer og tjenester hos flere ledende forhandlere, inkludert Overstock.com. Det har også gitt fødsel til en helt ny industri, med flere ledende kryptoandeler – Litecoin, Ethereum, Ripple, etc. – dukket opp år senere.