Bithumb Review 2021 – Legit sted å kjøpe Bitcoins?

Ikke-vestlige børser er noe av et tabuemne i kryptovalutaverdenen. Høsten til den japansk-baserte Mt. Gox og den nylige klemmen på kryptohandel av kinesiske, indiske og koreanske myndigheter fikk den gjennomsnittlige brukeren til å tenke seg om før han gjorde sin virksomhet utenfor USA / Europa. Likevel, mange mennesker gleder seg over lax (er) reguleringen og lavere avgifter som disse „utenforstående“ gir, noe som gjorde Bithumb, en koreansk børs, til en av verdens mest populære plattformer for kryptohandel.

Bithumb er basert i Seoul, Sør-Korea

Grunnlagt i 2013, eies og drives det av et selskap som heter BTC Korea.Com Co. Ltd. Bloomberg-profilen for selskapet nevner ingen ledere, styremedlemmer eller andre data om selskapet. Denne utvekslingen lar brukerne kjøpe, selge og lagre Bitcoin i tillegg til en rekke andre kryptovalutaer.

Det har nylig kjempet en krig med Upbit for tittelen på Koreas nummer én kryptovalutautveksling . De daglige handelsvolumene går nesten regelmessig over en milliard dollar i verdi, og plasserer denne børsen blant de 10 beste verdensbørsen volummessig. Nylig kom en rapport som antydet at mengden 24-timers transaksjoner på Bithumb sto på 3,48 billioner vunnet (3,27 milliarder dollar), og tallet nådde 8,4 billioner vunnet (7,89 milliarder dollar) når det ble kombinert med Upbit.

Det er langt mer enn noe annet land med tanke på at daglige transaksjoner i Hong Kong (som har to børser på topp 10-listen i verden) beløp seg til 6,3 billioner vunnet (US $ 5,92 milliarder), mens de i Kina la opp til 3,7 billioner vant (US $ 3,47 milliarder dollar). I 2017 rapporterte Korea Herald at Bithumb utgjorde omtrent 10% av den globale Bitcoin-handelen. Denne prosentandelen har gått ned nå med andre valutaer som tar over sin andel av handelsvolumet. Likevel er Bithumb fortsatt en betydelig aktør i Bitcoin-markedet, med daglige Bitcoin-handelsvolum når hundrevis av millioner dollar. Børsen siteres jevnlig som ansvarlig for omtrent halvparten av Sør-Koreas Ethereum-handel.

Regulering

Som med alle koreanske plattformer, er Bithumb underlagt noe lovlig overvåkning fra Sør-Koreanske Financial Services Commission (FSC), Korean Fair Trade Commission (KFTC), National Tax Service (Korean IRS) og politiet. Sør-Korea planlegger å gjøre en regjeringsinnsats for å styrke kryptoreglementet. Under et intervju med lokalradiostasjonen TBS sa visestatsminister og finansminister Kim Dong-yeon: „Forslaget om å stenge kryptokursutveksling er fortsatt et alternativ under behandling,“ og vekker opp kontroversen om nedleggelse av børsene igjen.

„Det er mange urimelige og spekulative transaksjoner i digitale valutaer, så myndighetene mener at det er nødvendig med rimelige regler i noen form,“ sa Kim. Ettersom store land i verden, inkludert Sør-Korea, søker å komme med strengere regulering, har markedene opplevd en nedgang. Likevel viste et nylig vitnesbyrd fra amerikanske SEC og CFDC foran det amerikanske senatet at den amerikanske regjeringen ikke vil stenge kryptovalutahandelen helt.

Snarere tar de sikte på å regulere det til beste for alle. Siden USA vanligvis er diktatoren for verdens finanspolitikk, forventes det at andre land, spesielt amerikanske allierte som Sør-Korea, vil følge etter.